top of page

Springkussens en opblaasfun

Leuke springkussens, opblaasspellen, stormbanen of een een leuke opblaas decoratie. Je kunt bij Fun2You terecht voor leuke producten. Je kunt ook de gehele organisatie, op- en afbouw aan ons uitbesteden.  

Stormbaan

De stormbaan van 17,5 meter lang is een kleurrijke verschijning op ieder evenement of festijn! Bovendien is de stormbaan erg avontuurlijk, met veel obstakels zoals kruiptunnels, klimmuren, pilaren en een grote glijbaan. Op de helling is een extra ring bevestigd waar een touw aan gehangen kan worden. Op deze manier is de stormbaan ook van de andere kant te gebruiken. Stormbaan inzetbaar voor verschillende doeleinden. Omdat de stormbaan een neutraal thema heeft is deze inzetbaar bij tal van (sport)activiteiten, evenementen en feesten. Zoek je een leuke, uitdagende attractie voor jong en oud? Dan is de 17,5 meter lange stormbaan een echte aanrader! Prijs incl. btw per dag. Exclusief op- afbouwkosten. Kussen dient SCHOON en DROOG retour te komen. 

Categorieën: Spellen, Springkussens, Stormbanen - Spelkussens
Afmetingen: 1750 x 400 x 300 cm

250

Opblaasbare verkeersbord

Opblaasbare Verkeersbord. Opvallende blikvanger voor ieder feest. Getalleb van 00 tot 99. In de opbergzak zit een duidelijke beschrijving en het geheel staat in 5 minuten. Prijs incl. btw € 25,00 per dag. Per week € 50,00 incl. btw.

Categorie: Geboorte - Feest - Trouwen
Afmetingen: 300 cm

€ 25,00

Welkom- Finishboog

Opvallende blauwe toegangsboog. Te voorzien van 3 doeken met tekst of afbeelding. 

Doeken hebben afmeting van 3.00 meter x 0,75 meter. Kunnen naar wens los worden bestelt tegen meerprijs. Gemakkelijk zelf neer te zetten. Het geleverde pakket bestaat boog, geintergreerde blower en 6 grondpennen. Opblazen en met minimaal 2 personen opzetten. 


Prijs incl. btw per dag € 59,00. Per week € 79,00 incl. btw.

Categorie: Overige opblaasartikelen
Afmetingen: 5 meter hoog - 8 meter breed

€ 59,00

Please reload

bottom of page