top of page

Specials

 

Naast onze standaard event materialen hebben we ook de bescikking over enkele speciale attributen of combinatie pakketten om je evenement of activiteit extra speciaal of compleet te maken. 

Evenementenbus

Evenemenentenbus voor speciale gelegenheden. In de benedenverdieping is een complete bar aanweizg en zijn verschillende zitplaatsen aanwezig. Zodra het dak van deze 'dubbeldekker' open gaat heb je de beschikking over een complete bovenverdieping waar 25 man prima kunnen staan en uit kunnen kijken over ieder evenement. 

Deze oldtimer van oorspronkelijk Coca-Cola is een absoluut opvallend gevaarte en zodra je de wagen instapt voel je de oude, nostalgische en mooie sferen. 

De huurprijs is een vanaf prijs. Vraag naar de mogelijkheden via: info@fun2you.nl. 

 

Categorie: Specials

€ 250,00

Iglo- exclusieve opblaasbare Dome tent

Ben jij op zoek naar een snelle oplossing om iets te overkappen? Een feestje, een actie, een demo? Bekijk onze opblaastent van 65m2 en 10 meter doorsnee eens! Een unieke eyecatcher welke een warm gevoel geeft door de dubbele wanden. Prachtig te verlichten en snel op te bouwen. De tent draait op 2 blowers van 1100 watt, 230V. Optioneel is een hele stille blower die niet veel meer geluid maakt dan een koelkast.   

De huurprijs is een vanaf prijs per dag. Vraag naar de mogelijkheden via: info@fun2you.nl. 

Categorie: Specials

€ 249,00

Opblaas welkomboog

Opvallende blauwe toegangsboog. Te voorzien van 3 doeken met tekst of afbeelding. 

Doeken hebben afmeting van 3.00 meter x 0,75 meter. Kunnen naar wens los worden bestelt tegen meerprijs. Gemakkelijk zelf neer te zetten. Het geleverde pakket bestaat boog, geintergreerde blower en 6 grondpennen. Opblazen en met minimaal 2 personen opzetten. 


Prijs incl. btw per dag € 59,00. Per week € 79,00 incl. btw.

Categorie: Overige opblaasartikelen
Afmetingen: 5 meter hoog - 8 meter breed

 

Categorie: Specials

€ 59,00

Please reload

bottom of page