top of page

Hoi, 

Super leuk dat jullie een aanvraag bij ons hebben gedaan om plezier aan de kinderen te mogen brengen. 

Dat doen we graag en we hebben speciaal voor jullie een aantal materialen en producten bij elkaar gezocht om de schoolochtend en de afsluiting van 2020 tot een super gezellig einde te brengen voor de kids. Met als grootste spektakelonderdeel de 17 meter lange Stormbaan. (Bij voorkeur op het GRASVELD).  

Wij gaan er vanuit dat er ook docenten bij zijn om een en ander in de gaten te houden. Zelf zullen we ook minimaal 1 persoon aanwezig houden voor toezicht en - of calamiteiten en uiteraard bij de opbouw- afbouw. 

Kostenindicatie: 

1x MegaStormbaan - € 250,00

1x Panna Kooi - € 55,00

1x Volleyball net - € 37,50 

Megaball: - € 25,00

2x Funslang - € 25,00

1x Skippybal slang - € 35,00 

2x Vliegend tapijt - € 35,00

Kleine spellen: 2x Extra stoepranden, 4x speedminton rackets en shuttles, 2x kanjam sets, 2x autoband + balrollen- € 25,00

Op- afbouw 2 personen: € 75,00

Totaal: € 562,50 excl. 21% btw

Bezorgen: Inclusief

Opbouw: vrijdag 3 juli - 7.30 uur

Afbouw: vrijdag 3 juli - 12.00 uur

Megaball
Stormbaan
Pannakooi met doek
stoeprand
RDBF13SpecialistBalls New Zealand Beach
OnBeach2 klein
funslang
Skippybalrace
IMG_4773

1x Stormbaan

Voor alle kids een spektakelstuk om doorheen te mogen vliegen in etafette. De stormbaan van 17,5 meter lang is een kleurrijke verschijning op ieder evenement of festijn! Bovendien is de stormbaan erg avontuurlijk, met veel obstakels zoals kruiptunnels, klimmuren, pilaren en een grote glijbaan. Stormbaan inzetbaar voor verschillende doeleinden. Per klas en met groepjes in estefetta. Heeft altijd toezicht nodig. Niet op de randen klimmen, GEEN springkussen. DWZ. het kussen is bedoeld om doorheen te rennen/klimmen/klauteren. Voor alle leefitjden leuk. 

De stormbaan bouwen we bij voorkeur op het GRASVELD op in verband met veiligheid, bevestigen en zachtere ondergrond. 


Categorieën: Spellen, Springkussens, Stormbanen - Spelkussens
Afmetingen: 1750 x 400 x 300 cm

€ 250,00

1x Panna Kooi

Pannakooi zonder net

 

Doorsnee: +/- 8 meter (groter dan op de foto, zodat 4 tegen of 4 tegen mogelijk is)

TIP: Ook leuk met een opblaasbal en waterspuiten waarbij de bal met de waterspuit in het doel van de tegenstander moet komen en de teams alleen van de buitenkant mogen spuiten! 

Pannavoetbal is dé trend op het gebied van straatvoetbal en wordt bij de jeugd steeds populairder! Een Panna betekent 'poort', en je maakt een Panna wanneer je de bal tussen de benen van je tegenstander doorspeelt en de bal weer in eigen bezit hebt. Pannavoetbal speel je 1 tegen 1 of 2 tegen 2.

De EXIT Panna-ArenA is geschikt voor elke ondergrond waarop gevoetbald kan worden. Zoals bijvoorbeeld een grasveld, maar zeker ook op een verharde ondergrond.

€ 55,00

1x volleybalveld

Volleybal veld compleet 

 

Compleet volleybalnet, beachtennis of footvolley veld. Afgezien van de nethoogte hebben deze sporten dezelfde veldafmetingen. Complete set bestaat uit: 2 in hoogte verstelbare palen, net, belijning, scheerlijnen en uiteraard een echte volleyball. 

Op het plein zorgen we voor een positie waar de kinderen op het schoolplein een plek hebben om tegen elkaar te volleyballen. 

37,50

Mega bal

Een mega grote bal, van ruim 2 meter doorsnee om samen mee te spelen. We duwen de bal ergens heen of spelen in 2 teams tegen elkaar. Begeleiding - toezicht van een meester of juf noodzakelijk. 

25,00

2x Funslang

In de funslang gaan de kids een parcours afleggen over het schoolplein. Welk team is het snelst? Teamplay en fun tegelijk. 2 stuks om tegen elkaar te kunnen 'racen'. 

€ 25,00

1x Skippybalslang

Geschikt voor 4 personen tegelijk om een parcour of afstand te 'skippen'. Altijd leuk en hilarisch. 

€ 35,00

2x Vliegend tapijt

Vliegend tapijt 2x voor een estafette

Concentratie is een vereiste bij dit spel. Eén persoon moet het vliegende tapijt een parcours door slepen (bij voorkeur een leraar;-), terwijl de rest van de ploeg telkens als de voorman aan het touw trekt mee moet springen met het tapijt en proberen er weer op terecht te komen. Het team dat met de meeste personen nog op het tapijt als eerste over de finish komt is de winnaar. 

€ 35,00

Please reload

bottom of page